Menu
0
https://www.brabantquads.nl/yamaha-yxz1000r-ss-le/a197
Brabant Quads, de Quad specialist van Brabant!
open
   
  Alle Quads

  Doorzoeken

  Zoeken
  {MENUITEM1}
  Informatie nodig?

  Contacteer ons!

  Wilt u een meer informatie over quad of heeft u een technische vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom!

  Neem contact op

  {MENUITEM1}
  Brabant Quads

  Op Facebook

  Like ons op Facebook en ben als eerste op de hoogte van de scherpste aanbiedingen & laatste nieuws van onze Quads, Side by Side's & Accessoires.

  Like ons

  {canonicalURL}

  Yamaha YXZ1000R SS LE

  Displayprijs 0,00
  27.499,00 inclusief 21% btw All-in
  Omschrijving

  Redesigned, refined and improved

  De 2019 YXZ1000R Sport Shift LE heeft een indrukwekkend aantal updates gekregen, van ontwerp tot verfijnde en opnieuw gekalibreerde mechanische en elektronische specificaties en verbeterde functionaliteit. Het resultaat: verbluffende prestaties.

  De YXZ1000R Sport Shift LE met de hoogste Side-by-Side specificaties ooit, biedt nu nog hogere off-road prestaties! Met het schakelpaddle systeem van de LE in rallystijl kunt u zonder koppeling en met volgas supersnel met uw vingertoppen schakelen. Door het Yamaha Chip Controlled Shift geactiveerde launch control systeem is de YXZ1000R SS LE iedereen vanuit stilstand de baas.

  De YXZ1000R SS LE, uitgerust met 29 inch Big Horn banden op 14 inch aluminium velgen en opnieuw gekalibreerde wielophanging met lange veerweg, is gebouwd om te domineren op het meest extreme terrein.

  Onze genoemde prijzen zijn inclusief:
  CVO, COC, 705 (roze formulier), BTW (ook vignet), BPM, Leges, verwijderingsbijdrage etc.
  (indien van toepassing)

  Kortom ALL-IN

  Bel ons of kom langs in de winkel voor een zeer scherpe prijs!