Menu
0
https://www.brabantquads.nl/yamaha-yfz450r-se/a134
Brabant Quads, de Quad specialist van Brabant!
open
   
  Alle Quads

  Doorzoeken

  Zoeken
  {MENUITEM1}
  Informatie nodig?

  Contacteer ons!

  Wilt u een meer informatie over quad of heeft u een technische vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom!

  Neem contact op

  {MENUITEM1}
  Brabant Quads

  Op Facebook

  Like ons op Facebook en ben als eerste op de hoogte van de scherpste aanbiedingen & laatste nieuws van onze Quads, Side by Side's & Accessoires.

  Like ons

  {canonicalURL}

  Yamaha YFZ450R SE

  Displayprijs0,00
  13.799,00 inclusief 21% btw All-in
  Omschrijving

  Taking ATV racing to the next level...

  Professionals zullen beamen dat de Yamaha YFZ450R de beste keuze is! Zijn scherpsturende chassis en ultra-responsieve 450cc motor maakten hem tot de succesvolste Sport ATV van vandaag. En nu is hij zelfs nog scherper, sneller en wendbaarder gemaakt.

  Een speciaal assist-systeem in combinatie met de slipper clutch geven nauwkeurige controle over de bochtsnelheid terwijl de nóg krachtigere motor zorgt voor een supersnelle gasrespons en nog meer vermogen bovenin voor pure snelheid, met als eindresultaat nog snellere rondetijden.

  De gestroomlijnde body geeft de rijder meer ruimte om zijn lichaamsgewicht makkelijker te kunnen te verplaatsen in snelle bochten en voluit accelereren. Ook de lichtere schokdempers zorgen voor nog scherpere rijeigenschappen.

  Onze genoemde prijzen zijn inclusief:
  CVO, COC, 705 (roze formulier), BTW (ook vignet), BPM, Leges, verwijderingsbijdrage etc.
  (indien van toepassing)

  Kortom ALL-IN

  Bel ons of kom langs in de winkel voor een zeer scherpe prijs!