Menu
0
https://www.brabantquads.nl/yamaha-wolverine-x2-alu/a427
Brabant Quads, de Quad specialist van Brabant!
open
   
  Alle Quads

  Doorzoeken

  Zoeken
  {MENUITEM1}
  Informatie nodig?

  Contacteer ons!

  Wilt u een meer informatie over quad of heeft u een technische vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom!

  Neem contact op

  {MENUITEM1}
  Brabant Quads

  Op Facebook

  Like ons op Facebook en ben als eerste op de hoogte van de scherpste aanbiedingen & laatste nieuws van onze Quads, Side by Side's & Accessoires.

  Like ons

  {canonicalURL}

  Yamaha Wolverine X2 ALU

  Displayprijs0,00
  Prijs op aanvraag
  All-in
  Omschrijving

  OUT OF STOCK

  Deel je avonturen

  De Wolverine X2 Alu is met zijn korte wielbasis, motor met hoog koppel en compact chassis perfect uitgerust om jou en je passagier over extreem terrein te vervoeren. Dankzij een reeks opwindende nieuwe aanpassingen in het ergonomische ontwerp voor 2022, biedt deze gebruiksvriendelijke SxS nu nog meer comfort met zijn mogelijkheden.

  Deze machine met stoelen met hoge rugleuning voor twee volwassenen en een reeks opwindende nieuwe aanpassingen in het ergonomische ontwerp voor het modeljaar 2022 levert echt comfort. Het compacte chassis zorgt voor een uitstekende dynamiek en wendbaarheid en het krachtige koppel van de 850 cc motor biedt gemakkelijke regeling bij lage snelheden.

  Dankzij de soepel werkende Ultramatic CVT-transmissie en ons geavanceerde On-Command® aandrijfsysteem met 2WD/4WD/4WD met Diff Lock biedt de Wolverine X2 Alu je ultiem vertrouwen en ultieme controle! Disclaimer: Het afgebeelde voertuig is uitgerust met optionele originele Yamaha-accessoires.

  Onze genoemde prijzen zijn inclusief:
  CVO, COC, 705 (roze formulier), BTW (ook vignet), BPM, Leges, verwijderingsbijdrage etc.
  (indien van toepassing)

  Kortom ALL-IN
   

  Bel ons of kom langs in de winkel voor een zeer scherpe prijs!