Menu
0
https://www.brabantquads.nl/verlanglijst
Brabant Quads, de Quad specialist van Brabant!
open
   
  Alle Quads

  Doorzoeken

  Zoeken

  Verlanglijstje aanmaken

  Gaat u binnenkort trouwen of heeft u bijvoorbeeld een jubileum? Met het verlanglijstje kunt u aan uw vrienden uw cadeau wensen kenbaar maken. Hiervoor dient u ingelogd te zijn.

  Inloggen

  U kunt inloggen met uw e-mail adres en uw wachtwoord. Indien u nog niet geregisteerd staat bij ons, kunt u zich ook aanmelden via het inschrijf formulier. Wij controleren uw inschrijving zorgvuldig. Nadat wij uw gegevens gecontroleerd hebben, krijgt u direct uw wachtwoord toegestuurd.

  Inloggen

  Werking verlanglijstje


  Stap 1, Inloggen of een account aanmaken

  Om een verlanglijstje aan te maken en te delen met anderen dient u een account hebben. Aan de rechterkant van het scherm kunt u inloggen. Indien u nog geen account heeft, klikt u op "registreren" om een account aan te maken.

  Stap 2, Verlanglijst samenstellen

  Zodra u bent ingelogd dan kunt u in de webwinkel uw artikelen opzoeken. Bij een artikel kunt u klikken op "toevoegen aan verlanglijstje" om uw lijst samen te stellen. Door aan de rechterkant te klikken op "Mijn verlanglijstje" krijgt u een compleet overzicht.

  Stap 3, Delen met anderen

  Door aan de rechterkant op "verlanglijstje delen" te klikken kunt u een persoonlijk bericht schrijven en de e-mail adressen kiezen waarmee u uw lijst wilt delen. De ander krijgt uw verlanglijstje binnen per email en kan de lijst bekijken en artikelen bestellen. Zodra iemand één of meerdere artikel van uw lijstje heeft afgerekend, worden deze afgevinkt op uw verlanglijstje.