Menu
0
https://www.brabantquads.nl/smc-ram-100-racing/a109
Brabant Quads, de Quad specialist van Brabant!
open
   
  Alle Quads

  Doorzoeken

  Zoeken
  {MENUITEM1}
  Informatie nodig?

  Contacteer ons!

  Wilt u een meer informatie over quad of heeft u een technische vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom!

  Neem contact op

  {MENUITEM1}
  Brabant Quads

  Op Facebook

  Like ons op Facebook en ben als eerste op de hoogte van de scherpste aanbiedingen & laatste nieuws van onze Quads, Side by Side's & Accessoires.

  Like ons

  {canonicalURL}

  SMC Ram 100 Racing

  Displayprijs 0,00
  1.999,00 inclusief 21% btw All-in
  Omschrijving

  Ideaal voor de kleine wedstrijd crosser!

  De SMC RAM 100 Racing Edition is de volledig vernieuwde versie van de RAM 100.

  Uitgerust met een sportieve look en chassis met dubbele draagarmen aan de voorzijde, voor betere stuur- en rijeigenschappen. De schokbrekers zijn voorzien van een instelbare veer-voorspanning, aan zowel de voor- als achterzijde van de quad. De RAM 100 Racing Edition is ontworpen voor een eenvoudige bediening, met een comfortabele maar toch sportieve beleving voor jong en oud. Zijn lichtgewicht en sterke 2-takt motor is eenvoudiger en goedkoper te onderhouden dan de vergelijkbare 4-takt varianten. De motor is lucht gekoeld en loopt op brandstof EURO 95. Een oliepomp met apart oliereservoir zorgt voor een automatische smering van de motor.

  De startknop maakt het eenvoudig de quad te starten, waar de kick-starter zorgt voor een betrouwbaar alternatief. De kill-switch met het polsbandje biedt een stukje extra veiligheid aan de rijder. Tot slot is de quad uitgevoerd met een contactsleutel. Door de automatische transmissie via CVT is schakelen niet nodig, wat de eenvoud en het comfort ten goede komt. Het geheel wordt vervolgens via een ketting aangedreven.

  Of uw kind nu lekker wil crossen rond het huis, of serieus zijn kunsten wil tonen op de crossbaan, met deze SMC is hij er direct klaar voor!

  PLEZIER GEGARANDEERD!

  Onze genoemde prijzen zijn inclusief:
  CVO, COC, 705 (roze formulier), BTW (ook vignet), BPM, Leges, verwijderingsbijdrage etc.
  Kortom ALL-IN
   

  Bel ons of kom langs in de winkel voor een zeer scherpe prijs!