Menu
0
https://www.brabantquads.nl/kymco-maxxer-50s/a360
Brabant Quads, de Quad specialist van Brabant!
open
   
  Alle Quads

  Doorzoeken

  Zoeken
  {MENUITEM1}
  Informatie nodig?

  Contacteer ons!

  Wilt u een meer informatie over quad of heeft u een technische vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom!

  Neem contact op

  {MENUITEM1}
  Brabant Quads

  Op Facebook

  Like ons op Facebook en ben als eerste op de hoogte van de scherpste aanbiedingen & laatste nieuws van onze Quads, Side by Side's & Accessoires.

  Like ons

  {canonicalURL}
  Kymco

  Kymco Maxxer 50s

  Displayprijs0,00
  1.995,00 inclusief 21% btw All-in
  Omschrijving

  Speciaal voor de kids

  De Kymco Maxxer 50 S is bedoeld voor beginnende quadrijders die houden van sterke sensaties, al van toen ze nog kind waren. Deze quad is zo ontworpen dat hij gemakkelijk bestuurbaar, maar tegelijkertijd ook veilig en betrouwbaar is. Hij is niet gehomologeerd om op de weg te rijden en dus exclusief voorbehouden voor gebruik op privéterrein.

  De Kymco Maxxer 50 S is uitgerust met een 49 cc-eencilindermotor, tweetakt, en met een continu variabele, automatische transmissie, wat de besturing vereenvoudigt. Hij heeft een maximumvermogen van 3,3 kW bij 6500 tpm. Dit vermogen is ideaal voor de jongere bestuurders, zodat ze op een bevredigende en veilige manier ervaring kunnen opdoen.

  De Kymco Maxxser 50 S heeft een look die typisch is voor terreinvoertuigen en die bij alle beginnende quadrijders in de smaak zal vallen: zijn bumper vooraan, krachtige koplampen voor- en achteraan en fraaie lijnen maken hem echt uniek. De voetsteunen en het zadel geven de bestuurder een zekere allure. De Maxxer 50 S vertoont immers alle kenmerken van een sportieve quad voor volwassenen!

  Dit voertuig werd ontworpen om de veiligheid van de jongere bestuurders te garanderen. De hydraulische schokdempers zijn voor- en achteraan instelbaar zodat de schokken goed worden opgevangen. Het zadel en het stuur zijn perfect aangepast aan gebruik door kinderen, om hun vertrouwen in te boezemen. Met andere woorden: deze quad is zo uitgerust dat hij hun sensaties biedt en hen in staat stelt om zich in alle veiligheid te amuseren.

  Onze genoemde prijzen zijn inclusief:
  CVO, COC, 705 (roze formulier), BTW (ook vignet), BPM, Leges, verwijderingsbijdrage etc.
  (Indien van toepassing)

  Kortom ALL-IN

  Bel ons of kom langs in de winkel voor een zeer scherpe prijs!